09/16/15 17:58
(http://pik.bg)

Маргиналната партия на копелето Радан се разпада! Членове на ДСБ в Силистра напускат "реформатора"l

Маргиналната партия на копелето Радан се разпада! Членове на ДСБ в Силистра напускат "реформатора"l

Маргиналната партия на копелето Радан Кънев - ДСБ, започна да се разпада мощно малко повече от месец преди местните избори.

Членове на организацията на ДСБ в Силистра напускат партията в знак на несъгласие с решение на национални структури на Реформаторския блок да бъде упълномощен Александър Сабанов, който е кандидат за кмет на коалицията "Гражданско единство" в Силистра, да представлява Реформаторския блок на местните избори в Силистренската община, съобщи БТА, цитирайки лидера на ДСБ Събчо Събчев.

Събчев не уточни броя на напусналите. През тези дни три партии от Реформаторския блок в Силистра - ДСБ, НПСД И ДБГ - разпространиха и декларация, че не са съгласни с това решение. "Въпреки постигнатото и подписано споразумение между нашите партии за общ кандидат за кмет и за единна листа то е отхвърлено неоснователно от арбитражната комисия.

Грубото несъобразяване с мнението и позицията на общинските организации означава отнемане на възможността гражданите на общината да гласуват за кандидатите на Реформаторски блок в Силистра и да участват в местното самоуправление", се казва в декларацията. Сабанов потвърди, че е получил пълномощия, но отказа да коментира реакцията на трите партии.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване