09/17/15 18:33
(http://pik.bg)

Бивш тролейджия е изгорелият мъж в Пловдив (снимки)

Бивш тролейджия е изгорелият мъж в Пловдив (снимки)

Бивш шофьор на тролейбус e изгорелият снощи в апартамента си на ул. „Ландос” мъж, предаде Марица.бг. Трагедията се разигра малко преди 2 часа тази нощ. Тогава от прозорец на шестия етаж на блока започнали да излизат пламъци и дим. Минувачи забелязали огъня и позвънили на тел. 112. На място веднага пристигнали 5 пожарни коли, няколко патрулки и линейка.

Наложило се хората от целия вход да бъдат евакуирани заради дима и опасността от късо съединение след поливането с маркучите. Огнеборците се сражавали със стихията повече от два часа, докато успеят да влязат в жилището. Там в банята открили обгорелия труп на Иван Гамишев - Карамбата.

Оказало се, че цялото жилище било пълно с вехтории, събирани от мъжа, който през последните години се препитавал като клошар, след като го уволнили от „Градски транспорт”. Заради боклуците си бил пригодил кът за спане в банята, където го застигнала смъртта.  

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване