09/17/15 20:10
(http://pik.bg)

Десетки свободни места за учители в Плевенска област

Десетки свободни места за учители в Плевенска област

Десетки свободни работни места за учители все още има в цялата Плевенска област, предава кореспондентът на БГНЕС за региона, позовавайки се на справка в Регионалния инспекторат по образованието.

Въпреки че първият учебен ден вече мина, места има не само по селата, но и в самия Плевен, както и в повечето общински центрове. „Свободни места има”, е обявил Ресурсният център в Плевен. Там се търсят логопед и психолог. Учители по волейбол и футбол се търсят пък за Спортното училище „Георги Бенковски” в града, а по Български език и литература от пети до осми клас - в Основно училище „Лазар Станев“ в елитния 9-квартал.

Свободни места за учител по теория на хлебопроизводството и сладкарството има в Гимназията по ресторантьорство, търговия и обслужване, а за учител по анализ и контрол на хранителни продукти в Гимназията по хранително-вкусови технологии „Луи Пастьор“. Свободни места за учители все още има и в училищата в село Радомирци, в село Ставерци, в селата Долни Луковит и Пелишат, в общинските центрове Кнежа, Пордим и Белене. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване