09/17/15 13:16
(http://pik.bg)

Министър Танева: Изплатени са около 5 млн. лева субсидии от Фонд „Земеделие” за българските общини

Министър Танева: Изплатени са около 5 млн. лева субсидии от Фонд „Земеделие” за българските общини

Ако всички общини в България сa като Банско щяха да изглеждат по този начин. Това каза министър Десислава Танева по време на откриването на градския парк в град Добринище.

По думите на министър Танева, са изплатени около 5 млн. лв., лева субсидии от ДФ „Земеделие” за българските общини. Една от най-проспериращите и най-работещите общини е именно Банско и министър Десислава Танева се надява останалите райони да я ползват като пример.

Министър Десислава Танева каза, че кметът на Банско вече подготвя проектите за следващия програмен период и най-вероятно това ще бъде една от първите общини, която ще кандидатства за финансиране. Тя припомни на събралите се, че в началото на своя мандат през декември миналата година е присъствала на стартирането на проекта на парка в Добринище.

Министър Десислава Танева поздрави всички именници през днешния ден и пожела да почитаме българските празници, защото те ни правят по-силни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване