09/19/15 07:35
(http://www.klassa.bg/)

Агент 00Sex роди момче

 Бившата руска шпионка Анна Чапман, която завъртя главите на незнайно колко мъже и така се сдоби с прозвището Агент 00Sex, стана майка за първи път на 33 години. Доскорошната служителка на секретните служби, телевизионна водеща и напоследък - бизнесдама, е

 

родила първородния си син

 

преди няколко дни, като до последно се стараеше да държи бременността си в тайна, съобщава вестник “Билд”.

 

Преди няколко седмици обаче бъдещото майчинство на атрактивната дама беше разконспирирано от портала за светски новини StarHit, чиито репортери я срещнаха в московско кафене. “Опитвах се до последно да държа в тайна бременността си, каза Анна.  Дойде обаче един момент, в който това стана невъзможно.”

 

Доколко обаче Чапман наистина е искала да държи бъдещото си майчинство в тайна е доста спорно. Защото в разцвета на пролетта - на 20 април, тя пусна в на страницата си в Туитър снимка, на която ясно личи започващото да изпъква коремче. Текстът пък е повече от многозначителен: “Никога не знаеш какво ще дойде утре - ново утро или нов живот”.

 

Сега Анна се отдала изцяло на новороденото, като основна помощ в грижите й оказва нейната майка, която се пренесе от дома си в Раменки във вилата на Чапман в Подмосковието. Кой е бащата на новороденото момченце и какво име ще носи то, както и други подробности,  засега обаче са пълна тайна. Известно е само, че майката и бебето се чувстват добре.

 

Както съобщава сайтът “Дни.ру”, сега бившата шпионка води далеч по-спокоен и безопасен живот и се занимава със собствен бизнес. През ноември миналата година тя пусна своя собствена модна линия и откри първия си бутик в Москва. А в началото на юли магазините й в руската столица вече бяха три! При откриването на последния от тях младата майка беше бременна в седмия месец.

 

Както става ясно, Анна Чапман няма намерение да се задържа дълго време в отпуск по майчинство. Самата тя каза, че планира в най-сково време да се върне към работата си в телевизионното предаване “Тайните на света”. При­помняме, че бившата шпионка работеше дълго време под прикритие за руските разузнавателни служби в САЩ. През 2010 г. тя

 

беше арестувана там

 

и върната в Русия. Преди половин година пък плъзнаха слухове, че Анна Чапман се е омъжила за Едуард Сноудън, който получи временно убежище в Русия. След това се заговори, че красавицата е любовница на майора от КГБ Борис Карпишчиков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване