09/19/15 10:30
(http://www.dnevnik.bg/)

Над пет километра задръстване има край Дупница (обновена в 14.40 часа)


Колона от автомобили, дълга около пет километра се е образувала в края на магистрала "Струма", преди Дупница, съобщиха читатели на "Дневник". Според агенция "Фокус", причината е лека катастрофа, която е блокирала едно от платната за движение. През проблемния район се минава за около час. 

"Никъде по трасето няма белези за станала катастрофа. Пътят е абсолютно чист, но е тесен и това е причината за тапата", обясниха минали през района за "Дневник". По-късно и от пътната полиция в Кюстендил обявиха, че не е имало катастрофа, а проблемът е заради засиленият трафик.

Първите сигнали за задръстването бяха около десет часа сутринта, но почти три часа по-късно, нямаше никакви признаци на подобрение. Автомобилите са стигнали до отбивката за Долна Диканя. Междувременно от Агенция "Пътна инфраструктура" препоръчаха да се ползва успоредния на магистрала път Долна Диканя - Дупница. Към 14 часа обаче и там стана задръстване. 

В първия от четирите почивни дни, трафикът в посока Кулата е интензивен, заради много избрали Гърция за място на почивката си. Не са малко и пътуващите в посока Банско и Добринище

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване