09/19/15 07:28
(http://www.klassa.bg/)

Франческа Скиавоне се надъхвала със секс

 

Флавиа Пенета била скосена след раздялата с Карлос Моя.
Световният тенис прелива от пикантни истории, една от които е тази на Радек Щепанек. След като прекара през леглото си Мартина Хингис, за да се ожени за Никол Вайдишова, а след развода с нея да се залюби с Петра Квитова, чехът най-сетне отсече, че повече

 

 

 

няма да се занимава

 

 

 

със свои колежки.

Оказва се обаче, че и в женската половина на тура има сериозни палавници, като Франческа Скиавоне например. Грозноватата италианка хвърли в шок почитателите си със своя коментар, че сексът преди мач се отразява особено благоприятно на тенисистките. При едно от участията й в "Ролан Гарос" телевизионните камери я заловиха да флиртува с мъж от публиката, а коментаторите се отказаха да обяснят какво точно иска да каже с жестове към "избраника" си.

Жертва на любовно разочарование с колега стана и победителката в Откритото първенство на САЩ Флавия Пенета. Тя имаше връзка с бившия №1 в света Карлос Моя, но за нейно разочарование се оказа, че испанецът й изневерява с телевизионна водеща. По-късно Пенета призна, че изобщо не е подозирала за това. В книгата си „Dritto al Cuore" брюнетката разказа, че е имало моменти, в които изцяло се е посвещавала на кариерата на Моя и винаги му е помагала и раздялата с него я е извадила от равновесие.

Най-голям плейбой в историята вероятно е румънецът Илие Настасе. Бившият №1 в света разкри в книгата си „Г-н Гаден", че е преспал с около 2500 жени. „По онова време сексът беше като да вземеш сутрин душ - правиш секс, става ти по-добре, след това забравяш за случката", пише той.

Джон Макенроу пък откровено разказа, че той и Тейтъм О'Нийл

 

 

 

били здраво напушени

 

 

 

когато правили за първи път секс. След това Макенроу се ожени за Тейтъм. „Първия път, когато правихме любов с Тейтъм, и двамата бяхме напушени и преживяването беше ужасно. Не се получи много романтично, но мисля, че вината за това е и на двама ни", обясни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване