09/20/15 10:52
(http://pik.bg)

Кошмар! Опел разчлени пешеходец край Димитровград

Кошмар! Опел разчлени пешеходец край Димитровград

Филм на ужасите затвори пътя Хасково-Димитровград рано тази сутрин. Опел Астра с хасковска регистрация ударила пресичащ в нищото пешеходец и буквално го разчленила по протежение на 200 метра в платното за Димитровград, след бирената фабрика.

Части от човешко тяло, в които личаха ръце, крака, торс бяха осеяли асфалта, а кръвта се точеше на дълги ивици и по двете ленти на платното, съобщи haskovo.net.

Участъкът бе затворен за движение за дълго време. Полицейски екипи от Хасково и Димитровград обследваха всеки сантиметър от района в търсене на информация за жертвата. Трупът бе в такова състояние, че не позволяваше идентификация. По първоначални данни пострадалият е нямал документи за самоличност. Знае се само че е мъж, но нищо друго, включително и годините не е известно. Видимо шокираните от гледката полицаи пък бяха склонни да си го изкарват на всеки срещнат.

Те категорично забраниха достъпа до колата убиец и евентуалния и водач. Сребристата Астра стоеше отделена от дясно на пътя като около нея се мотаеха трима цивилни. Един от тях стоеше с вид на собственик до разбитото предно панорамно стъкло. Вероятно там е бил удара на летящия автомобил със загиналия.

Предвид състоянието на тялото, колата бе относително слабо пострадала – спукано предно стъкло пред шофьорското място и разбит фар от същата страна.

Гледката бе станала достояние на пътуващи между двата града и то в часовете преди пристигането на полицията. С едно наум, техните версии се обобщаваха в следното: пешеходец тръгнал да пресича отляво надясно през пътното платно по средата на права и много скоростна отсечка малко преди зеленчукова борса Марица.

Изскочил внезапно и май се опитал да се шмугне измежду няколко хвърчащи по отсечката коли. Една от тях обаче го засякла въпреки че се опитала да спре, разказа очевидец макар да отрече лично да е видял удара.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване