09/20/15 10:17
(http://www.klassa.bg/)

Стефан Гамизов: Към България идват още много кървави рубли от Кремъл

 Сирия е Сталинград за Путин, ще брани на живот и смърт бюджета си за крадене

Злото никога не умира, а само се спотайва и чака удобен момент. Путин няма да се откаже да тероризира България, защото ние и Гърция сме местата през които може да "мине" газопровод от сунитските монархии контролирани от САЩ до Европа. Русия е примитивна държава със слаба икономика и не може да си позволи загубата на част от европейските си пазари на газ или намаляване на цените му в резултат на конкуренция. Това казва в свой коментар за политическата криза анализаторът Стефан Гамизов. Той прогнозира, че още много кървави руски рубли ще се раздадат в България и Гърция, а милиони ще станат мигранти или ще умрат по трасето на този хипотетичен газопровод през Сирия до Европа.

Сирия е Сталинград за Путин, в който той брани на живот и смърт бюджета си за крадене. Така става, когато цивилизованите нации не изпълняват задълженията си и допуснаха чудовището "Ислямска държава" да се появи и да стане геополитически фактор, както и "случайно" няколко хиляди рускоговорящи джихадисти да са най-активните разпалвачи на войната и миграцията, посочва още Гамизов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване