09/21/15 15:48
(http://pik.bg)

ББЦ представи кандидатите за районни кметове

ББЦ представи кандидатите за районни кметове

Кандидатът за кмет на Столична община от ПП „България без цензура“ Мария Календерска представи кандидатите за районни кметове на партията за Местни избори 2015.

Това стана в жк “Захарна фабрика”, предпочели да е така, за да подчертаят „един огромен контраст, който се случва в управлението на Столична община през последните 26 години вече”. Ние искахме да ви доведем в една истинска част на София, посочиха те. От БДЦ заявиха, че искат да управляват София с концепция, с визия за поне 30 години напред и с много ясна идея какво да се случва утре – за целта моделът трябва да бъде подменен.

Мария Календерска представи кандидатите за райони кметове. Сред тях са: Никола Митев – кандидат за районен кмет на Изгрев, Венета Колева – кандидат за районен кмет на Люлин. Десислава Балабанова – кандидат за районен кмет на Сердика, Костадин Пандуров – кандидат за районен кмет на Средец, Петър Лесов – кандидат за районен кмет на Слатина, Митко Георгиев – кандидат за районен кмет на Надежда, Димитър Аврамов – кандидат за районен кмет на Овча купел, Русен Русев, кандидат за районен кмет на Студентски град, за Връбница Румяна Атанасова, Явор Давидов за Триадица, Галя Стойчева за Нови Искър, Васил Димитров за Лозенец, Яна Найденова за Витоша, Добрин Сотиров за Илинден.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване