09/21/15 19:23
(http://pik.bg)

ГЕРБ – Пещера регистрира кандидатите си за местните избори

ГЕРБ – Пещера регистрира кандидатите си за местните избори

ГЕРБ – Пещера регистрира в ОИК кандидатите си за кмет на община Пещера, кметове на населени места и кандидатите за общински съветници.

Документите бяха внесени за регистрация в Общинската избирателна комисия от общинския ръководител на ГЕРБ-Пещера и народен представител Десислава Костадинова, кандидатът за кмет и водач на листата за общински съветници Николай Зайчев и кандидатите за кметове на селата Радилово и Капитан Димитриево - Елена Рядкова и Пламен Стоев. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Десислава Костадинова подчерта, че ПП ГЕРБ се явява в община Пещера с пълна кандидатска листа от 21 общински съветници и кандидати за кметове в двете населени места в общината. Кандидатът за кмет и водач на листата Николай Зайчев пък акцентира на факта, че в община Пещера ГЕРБ залага на експерти, с висок обществен авторитет.

В листата на ГЕРБ има икономисти, юристи, лекари, педагози, представители на частния бизнес. Освен това част от кандидат-съветниците вече имат опит, защото са работили в местния парламент. Те познават проблемите на общината и знаят как да ги решат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване