09/21/15 14:18
(http://pik.bg)

Столичната полиция дебне денонощно за нелегални гонки

Столичната полиция дебне денонощно за нелегални гонки

Столичната полиция следи стриктно за провеждането на нелегални гонки в София, каза пред БНР инспектор Николай Крушарски от СДВР.

Той направи изявлението по повод оплаквания, че в новия участък на бул. „Александър Малинов“ в „Младост“, свързващ квартала с Околовръстното се провеждат нелегални гонки с мотоциклети. 

„Булевард "Александър Малинов" в едно от местата, през които колегите перманентно минават, за да може да се намалят тези гонки и да се спрат“, каза Крушарски. „На въпросния булевард през деня се позиционира мобилна камера, която да следи за скоростните режими, а по отношение на вечерните нерегламентирани гонки -  от наша страна има екипи, които следят на територията на цяла София“, добави той и поясни, че камерите не са засекли гонки, а много нарушители, каращи с превишена скорост, на които вече са изпратени електронни фишове. 

Полицейският инспектор коментира, че в полицията не са постъпвали сигнали за гонки в района и призова гражданите да сигнализират веднага, ако видят такова нещо. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване