09/22/15 09:50
(http://www.klassa.bg/)

Skype се срина (обновена)

 Най-популярната онлайн услуга за чат и видеоразговори Skype спря да работи около 11 часа българско време в понеделник. Потребители в цял свят се оплакваха в социалните мрежи, че програмата сякаш не може да се свърже с интернет. 

 

 

„Малко сме претоварени в м  омента. Моля, опитайте отново по-късно“, пише на официалната страница на Skype. Специалистите по поддръжката на притежаваната от Microsoft услуга уточниха: „Засегнатите потребители няма да могат да променят статуса си, всичките им контакти ще изглеждат офлайн и няма да могат да провеждат разговори с тях“.

В официалния акаунт на Skype в Twitter увериха, че неизправността скоро ще бъде отстранена: „Запознати сме с проблема, който засяга Skype в момента, и работим, за да го разрешим бързо“.

 

Повечето от потребителите в интернет бяха разочаровани от проблемите с програмата, но други изглеждаха щастливи. „Skype най-сетне е мъртъв!“, туийтна радостно потребител с никнейм bean 1 . Майкрософт месинджър и видео разговорите се сринаха също.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване