09/22/15 10:02
(http://www.klassa.bg/)

Toshiba Satellite Radius 15 с още по-голям екран

 През изминалия месец Toshiba анонсира два лаптопа в два различни сегмента. Новият хибриден Satellite Radius 15 –15,6-инчов лаптоп е с множество режими на работа. Проектиран така, че да предоставя максимална функционалност при използването на Windows 10, този хибрид с 360-градусово завъртане позволява на потребителите да избират между пет различни режима на работа, удачни за всяка ситуация. Специално разработеният дизайн flip-and-fold улеснява трансформирането на устройството, така че да се адаптира към различните нужди на употреба.

Radius 15 предлага избор между пет различни режима на работа и може да се използва като таблет, в режим презентация и публика, като стандартен лаптоп или за споделяне на съдържание към повече хора чрез използването на 180-градусовата table top функция, която го прави изцяло плосък. Стилният дизайн в светлозлатист цвят и алуминиево шаси е с дебелина от едва 20,1 мм, а животът на батерията предлага над 7 часа автономна работа. Клавиатурата с подсветка позволява работа в по-тъмна среда, без значение от режима, който използвате.  Лаптопът ще е наличен през третото тримесечие на 2015 година.

Toshiba представи и своята актуализирана серия Satellite P – комбинация от високопроизводителни 15,6-инчови лаптопи, включващи P50-C, P50t-C и P50D-C, които осигуряват подобрено забавление и продуктивност за взискателните потребители. Наборът от мощни характеристики, специално ориентирани към мултимедийните ентусиасти, осигурява плавен гейминг при игри с по-тежка графика, безпроблемна работа с множество приложения и пълно потапяне при гледане на филми.  Серията Satellite P ще бъде налична през след юли месец и в България.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване