09/22/15 14:03
(http://pik.bg)

ГЕРБ-Благоевград отбеляза Деня на независимостта

ГЕРБ-Благоевград отбеляза Деня на независимостта

Кметът на Брлагоевград Атанас Камбитов, народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, общинският ръководител на партията Йордан Андонов, областният координатор на МГЕРБ Венцислав Хросинков, областният координатор на ЖГЕРБ Адриана Мелниклийска, членове на партията от Благоевград се включи в честването по повод 107-та годишнина от Независимостта на България.

Те положиха цветя в знак на признателност пред паметната плоча на загиналите граждани от община Благоевград във войните за обединението и независимостта на България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Ученици от Благоевград изнесоха празнично слово, посветено на историческата дата. „Денят, в който отбелязваме независимостта на България, безспорно е повод за национална гордост.

Искам да пожелая на всички български граждани да бъдем независими, да отстояваме своята идентичност в глобалния свят на нашето хилядолетие, да помним уроците на историята“, заяви народният представител Даниела Савеклиева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване