09/22/15 08:56
(http://pik.bg)

Две години пробация за младежи от Врачанско, отмъкнали две крави

Две години пробация за младежи от Врачанско, отмъкнали две крави

Четирима младежи от врачанското село Ракево са осъдени на пробация и по 120 часа обществено полезен труд в рамките на две години, предаде ''Трибали". Д.Д., И.А., М.Л. и П.А. са признати за виновни, че за времето от полунощ до 4 часа на 26 февруари тази година в село Ракево, община Криводол са извършили кражба.

От документите по делото става ясно, че четиримата, трима от които са непълнолетни, са влезли в незаключена стопанска постройка и са отмъкнали две крави. Едната крава е била на 8 години, а другата на 9 години, породите им са „черно-шарено говедо“, като всяка е на стойност 1 200 лева.

И.А., Д.Д. и П.А. получили наказание от пробация за 8 месеца и безвъзмезден труд в полза на обществото от 120 часа в рамките на една година. М.Л., който е ученик в 12 клас на ПГ по МСС в Мездра е с наложено наказание обществено порицание, което да бъде изпълнено чрез прочитане от кмета на селото. Четиримата били откраднали кравите на Януш Йошков от село Лехчево.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване