09/22/15 14:14
(http://pik.bg)

До дни АБВ ще има кандидат-кмет за район "Владиславово"

До дни АБВ ще има кандидат-кмет за район "Владиславово"

До броени дни АБВ ще огласи кандидатурата си за кмет на варненския район "Владислав Варненчик", съобщи водачът на общинската листа на партията и кандидат за кмет на морския град доц. Миглена Темелкова. Тя уточни, че към момента се водят разговори с няколко човека, като сред тях е и бившият кмет на района Добромир Джиков. 

"Търсим политики и визия за развитието на района, най-близки до тези, възприети от ПП АБВ", радясни доц. Темелкова. По думите й въпросът за влизане или илизане на Джиков от партията не стои на дневен ред.
В присъствието на лидера на ПП АВБ Георги Първанов днес бе представен официално целият кметски отбор на политическата сила, както и кандидатите за общински съветници. 

Сред тях правят впечатление имената на оперния певец Калуди Калудов, на добре познатия на варненци адвокат Бранимир Балачев, които са втори и трети в листата. Партията издига кандидати за кметове във всички райони. За кмет на "Приморски" АБВ предлага Виктор Ценов, за кмет на "Одесос" Любомир Господинов, за "Младост" – Момчил Вълков, за "Аспарухово" – Милена Дончева. 

Политическата сила издига кандидатурата на Атанас Кузев за кмет на Девня, а в Дългопол подкрепя независимата Маринка Иванова. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване