09/22/15 09:54
(http://www.klassa.bg/)

Захранваща станция съживява старата батерия на джиесема

 80% от батерията на мобилния телефон е в добро състояние след две години употреба.

Това показват данните от проучванията, което означава само едно - ако сменяте телефона често, просто не използвате пълния капацитет на батерията. Тогава се появява BETTER RE. Това е надеждна захранваща станция, която използва старите ви батерии, а не нови. Станцията поддържа всички видове малки или големи смартфон батерии.

 

 

Работата с BETER RE е супер лесна. Просто трябва да защипете батерията с клип, след това да завъртите копчето за стягане на клипа и да затворите захранващата станция. Така тя ще ви придружава навсякъде. Бутонът отгоре ще ви помогне да включите светодиодите, които показват състоянието на батерията и кога има нужда да я презаредите. Тъй като батерията на тази захранваща станция е сменяема, може да се разглежда като полу-постоянен дизайн, който може да остане с вас завинаги.

 

 

Като да презаредите писалката си с мастило. Допълнителният пакет ще ви помогне да запазите и вашите джаджи, функциониращи по време на ваканции или дълги пътувания. Ако е необходимо може да буде гравирано с личните ви инициали. Предлага се в три версии - алуминий, клен и орех за около 50 долара.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване