09/22/15 15:25
(http://pik.bg)

„Пежо“ и „Ауди“ жестоко се нацепиха при светофар във Враца (снимки)

„Пежо“ и „Ауди“ жестоко се нацепиха при светофар във Враца (снимки)

Зрелищна катастрофа между „Пежо“ и „Ауди“ стана преди минути на възлово кръстовище във Враца, съобщава Тribali.info.

Колите са се ударили на първия светофар на влизане в жилищен комплекс „Дъбника“. Шофьорът на фирменото черно „Пежо“, който идвал откъм ОКС, не е спрял на червен сигнал на светофара и се забил челно в тъмносиньото „Ауди“, което се е движело по пътя с предимство, в посока към центъра на града.

На мястото има две патрулни коли, като униформените чакат следователи, които да разследват инцидента. Кръстовището е блокирано от двата автомобила. От силния удар те са се завъртели и са се качили на тротоара. Щетите по колите са големи, предниците им са напълно разбити, като навсякъде около тях има части, фарове, брони, както и регистрационната табела на „Пежо“-то.

За щастие няма жертви, двамата шофьори са леко пострадали. Водачът на фирмената кола е с травма на главата, а младежът с „Ауди“-то е с наранявания по ръцете.

Младежът с „Ауди“-то е от Враца и пътувал за работа, а шофьорът на „Пежо“-то отказа да коментира случилото се, само поясни, че колата е фирмена.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване