09/22/15 15:37
(http://pik.bg)

Първанов: АБВ има сериозен управленски потенциал и идеята е той да бъде внедрен в местната власт

Първанов: АБВ има сериозен управленски потенциал и идеята е той да бъде внедрен в местната власт

АБВ има сериозен управленски потенциал и идеята е той да бъде внедрен в местната власт. Това каза в Търговище пред журналисти председателят на ПП АБВ и президент на Република България в периода 2002 – 2012 година Георги Първанов, предаде "Фокус".

„Местната власт се нуждае от подготвени и кадърни хора, тясно ангажирана гражданска позиция, каквито са и нашите кандидати за местните избори в региона”, каза Първанов.

Той оцени високо присъствието на АБВ в правителството, визирайки работата на министър Ивайло Калфин, оцени високо и работата на парламентарната група.

„Целият този актив е показателен за това, че може да се прави социална политика вътре в управлението и когато си в управлението да си не просто социален коректив, но и да налагаш нови политики, което прави министър Калфин”, заяви още Георги Първанов.

Лидерът на АБВ посочи, че партията не се бори за постове, което ги отличава от някои други политически формации. „Можем, ще се борим и го правим, за това да има политики към една или друга област, община, която е занемарена и забравена от досегашните правителства. По-важното е да намерим решенията и АБВ може да е застъпник за търсене на решения за финансирането на важни инфраструктурни проекти”, каза още Първанов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване