09/22/15 15:33
(http://pik.bg)

Ужас! Туроператор заряза наши екскурзианти в Албания!

Ужас! Туроператор заряза наши екскурзианти в Албания!

Автобус на туристическата агенция „България травъл”, организирала екскурзия за българи в Будва, се е счупил в Албания, алармираха късно снощи потърпевши, предаде "Блиц".

Организаторите обаче обявили, че ще върнат туристите у нас само ако им заплатят допълнително 1500 евро, с каквито хората явно не разполагат.

Опитите на екскурзиантите да се свържат с агенцията не дали никакъв резултат. Те очевидно звънят на близките си и търсят помощ, както става ясно и от сигнала на нашия читател.

Призоваваме, ако има и други потърпевши, да ни потърсят на редакционните телефони. Призоваваме и туристическата агенция "България травъл" да реагира на сигнала на притеснения гражданин.

Ето и сигнала на читателя:

„Добър вечер. Искам да Ви съобщя за това, че майка ми и още цял автобус хора, който са на екскурзия в Будва за почивните дни, днес са били в Албания на разходка и автобусът им се е счупил. Фирмата, която е организатор на екскурзията – „България травел”, ги изнудва да заплатят 1500 евро, за да ги върнат обратно в България.

Когато говорих преди малко по Интернет с майка си, те бяха на някаква бензиностанция. Автобуса нямал задна скорост, а спирачки и шофьорите и екскурзоводът са се държали изключително грубо с хората и само за парите са говорили.

В автобуса било изключително мизерно и хората в момента са в безизходица, ако не платят исканата сума. Хората са се опитвали да се свържат с посочените телефони с агенцията, но няма връзка с тях и са изключени.

Моля кажете как да постъпим към кого да се обърнат?"

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване