09/23/15 14:28
(http://pik.bg)

Апостол Апостолов е с мандат на ББЦ и е подкрепен от всички партии

Апостол Апостолов е с мандат на ББЦ и е подкрепен от всички партии

Първият победител в Местни избори 2015 Апостол Апостолов е с мандат на ББЦ и е подкрепен от всички партии. Градоначалникът получи безпрецедентна подкрепа.

Около неговата кандидатура се обединиха партии и коалиции, които реално са категорични опоненти, с принципни различия, с категорично нетърпими идеология и философия - БСП, ГЕРБ, ББЦ, Атака и ДПС.

Градоначалникът получи безпрецедентна подкрепа. Той бе издигнат за управник от местната коалиция „Бъдеще за община Симитли", както е винаги от 2003 г. насам. Апостолов на практика обедини партии и коалиции, които са категорични опоненти, имат принципни различия и нетърпими взаимно идеология и философия. БСП го подкрепи за пореден път, а сега това сториха още ГЕРБ, Атака, ББЦ, ДПС и десетки други партии.

В коалицията мандатоносители са 5 партии. Извън коалицията категорична подкрепа за кандидатурата на Апостолов декларираха още над 40 партии.
Избор за кмет на община Симитли на 25-ти октомври на практика ще има. Но, по процедура, е достатъчно само една бюлетина за Апостолов да бъде открита в урните, за да бъде обявен за спечелил избора.

Апостолов управлява общината през последните дванадесет години с доверието и подкрепата на над 65 % от избирателите в общината. Следващите четири години ще управлява и с подкрепата на всички партии и коалиции, активни участници в политическия живот на страната.
През 2004, 2007 и през 2011 година Апостолов печели местните избори в общината още на първи тур.

Като други кандидати остават минимални проценти подкрепа на избирателя в община Симитли през трите произведени местни избора през последните дванадесет години.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване