09/24/15 10:09
(http://pik.bg)

Бареков: София си има своя Бербатов и това е Мария Календерска

Бареков: София си има своя Бербатов и това е Мария Календерска

Спорeд еводепутатa  Николай Бареков София си има своя Бербатов и това е канидатът за кмет Мария Календерска. Причината - кандидатът за кмет на ББЦ в София ще се състезава на местния вот под номер 9 в интегралната бюлетина.

Лидерът на ББЦ е категоричен, че Календерска ще вкара още в първия сезон най-малко 50 гола и то право във вратата на Фандъкова и че тя е единствения таран, който може да разбие монопола на ГЕРБ и Фандъкова в София.

Ето и пълния коментар на  Бареков:

"София си има своя Бербатов. Току-що научих в Европарламента номера на ББЦ и кандидата за кмет Мария Календерска в София - номеееер 9! Този номер е легендарен за всеки голям футболен отбор, независимо от цвета на фланелката. Мария е единственият таран, който може да разбие монопола на ГЕРБ и Фандъкова в София.

Имаме 11 състезатели в отбора на ББЦ за София. Мария е техният капитан и прекрасен централен нападател. Невъзможно ще бъде за централния нападател на Витоша Бистрица да спаси кмета си от головете, които ще им вкара Мария Календерска! А те ще бъдат най-малко 50 гола още първия сезон и то право във вратата на Фандъкова

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване