09/24/15 08:08
(http://pik.bg)

Без вода в някои части на столицата днес

Без вода в някои части на столицата днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран до бл. 237 в жк. „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Киприян“, бул. „Андрей Ляпчев“, Парк „100 години София“, ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Киприян“ на последната спирка на автобус №306.

На 24 септември (четвъртък), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Камчия“, жк. „Христо Смирненски“ , се налага спиране на водоподаването от10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Христо Халачев“, ул. „Ген. Георги Тановски“, ул. „Теменуга“, ул. „Слатинска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 ч „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Момчев“ ъгъла с ул. „Мъдрен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гривица“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“.
по ул. „Гривица“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Братя Миладинови“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гривица“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“, кв. „Редута“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Каймакчалан“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“; по ул. „Петър Богдан“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Попова майка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“.

Във връзка с изграждане на полимерна шахта на ул. „Голяма могила“ и ул. „2-ри юни“, кв. „Суходол“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: местност „Голяма могила“; ул. „Околовръстен път“ срещу ресторант „Езерото“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Голяма могила“; ул. „Околовръстен път“ срещу ресторант „Езерото“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ком“, кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ком“ от ул. „София“ до ул. „Лястовица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ком“ ъгъла с ул. „София“.

Във връзка с ремонт на водомерен възел до бл. 38, жк. „Банишора“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 38 – висока зона.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Руйни води“ , с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мрамор – бивш стопански двор – ул. „Мраморен рид“, ул. „Руйни води“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Руйни води“ ъгъла с ул. „Мраморен рид“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване