09/24/15 12:34
(http://pik.bg)

Дядо Добри: Все по-трудно се отличават злото и дяволът

Дядо Добри: Все по-трудно се отличават злото и дяволът

"Трябва да знаем, че все по-трудно се отличават злото  и дяволът, защото той вече е в много хора и често тези, които са ни приятели, се оказва, че са ни врагове". Това изповядал в личен разговор дядо Добри пред своя кръщелник Борислав Николов, пише столичен вестник.

Живият светец от Байлово приел в скромната си къщичка в двора на църквата Боби и чаровната му приятелка Радостина преди дни. "За всеки от нас Бог има промисъл. Молете се на Бог и Богородица, те винаги отговарят на молитвите. Ако човек има проблем, Бог винаги дава решение, но само този, който се е научил да чува, ще разбере отговора. Всеки трябва да бъде добър, защото Бог във всеки от нас е вложил доброта", споделил най-големият дарител на църкви, храмове и манастири у нас  пред скъпите си гости.

"Бъдете щедри и дарявайте за православните храмове, защото те са част от небето тук на Земята. Затова сме тук да познаем Бог и да живеем според Бога. Според неговите заповеди. За носим Бог в сърцата си", посъветвал своите приятели мъжът, отдал живота си да събира пари и да ги дарява не само на духовни обители, но и на училища, читалища и детски градини.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване