09/24/15 06:38
(http://www.klassa.bg/)

Ключодържател който снима

 

С iHere 3.0 не губите вещите си

Това не е първото проследяващо устройство на пазара, но това е може би най-ефективният избор който можете да направите, когато става въпрос за намиране на вашите вашите битови предмети като ключове. Това което го прави ефективно е зареждащата се батерия, която има 40-дни живот и не е необходимо да се сменя през определен период от време. Така че можете просто да използвате тракера, без да се притеснявате за батерията. Просто я прикрепете към вашите ключове, изтеглете съответното Android или IOS приложение и готово.

 
iHere 3.0 от Nonda е не само проследяващо устройство за ключове, но и много повече. Сред различните употреби на този тракер е способността му да следите вашия автомобил и вашия телефон. Лесният за използване интерфейс на пликацията ви позволява да боравите само с няколко кликвания. Опцията за търсене на колата ви ще ви покаже последното и за секунди, докато тракера за телефонът директно ще позвани на телефона за да го намерите по-лесно.

 

 
Апликацията на iHere 3.0 може да проследи всеки iHere сигнал в радиус до 30 метра. И ако това все още не звучи достатъчно задоволително, този тракер може да работи и като селфи дистанционно. iHere 3.0 е предназначен да управлява камерата на телефона ви като по този начин ви помага да снимате невероятни селфита и групови снимки перфектно всеки път.

 

Работещ с IOS и Android, iHere 3.0 е с здрав дизайн и може да бъде наистина полезн аксесоар, когато бързате или сте склонни да губите следите на вашите вещи. Той е малък, но достатъчно мощен, за да знаете винаги каде са вашите вещи.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване