09/24/15 07:20
(http://pik.bg)

Министър Калфин ще участва в регионални срещи за борба със сивата икономика

Министър Калфин ще участва в регионални срещи за борба със сивата икономика

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще участва в срещи по повод борбата със сивата икономика у нас, които ще се проведат в Бургас и Варна съответно в 10:00 часа и 16:00 часа в сградите на двете общини. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика.

Срещите се провеждат в рамките на инициативата „Икономиката на светло за по-добро бъдеще!“, която се реализира от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, съвместно с Конфедерацията на независимите синдикати в България.

По време на регионалните срещи ще бъдат дискутирани въпроси, свързани с възможностите за ускорен икономически растеж, подобряването на пазара на труда и инфраструктура в контекста на общите усилия на социалните партньори за ограничаване на сивата икономика. Във форумите ще се включат представители на водещи компании, организации на работодатели и работници и служители, на местната власт и на Националното сдружение на общините.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване