09/24/15 06:54
(http://www.klassa.bg/)

Обявиха за общодържавно издирване изчезналия студент (обновена)

 Изчезналият в нощта на 18-ти срещу 19-ти септември Момчил Семерджиев на 20 години от Пловдив е обявен за общодържавно издирване, научи агенция „Монитор”. От полицията са проверили дали студентът от Техническия университет под тепетата е напуснал границите на страната и отговорът от граничните власти бил отрицателен. Така мистерията къде е Момчил се задълбочава, още повече, че във фаталната нощ той не е носел в себе си пари.

На 16 септември той се върнал от 4-месечна бригада в САЩ. Там успял да спести към 5 000 лева, които в деня на изчезването си обменил в левове. До последно близките му се притесняваха дали Момчил не е носел парите в себе си и това евентуално да е предизвикало някой да го нападне. „Открихме сумата у дома, така че в нощта на 19 септември брат ми не е носел пари”, каза Явор Семерджиев. И вчера той и негови приятели продължаваха да разлепят флайери с лика на Момчил и надпис с телефон „издирва се”.

Момчил Семерджиев е студент по „Индустриално инженерство” на английски език във филиала на Техническия университет в Пловдив. Той е отговорен човек, който не би изчезнал ей така, без да се обади, са категорични притеснените му близки. По думите им Момчил не е обичал да ходи по дискотеки. Неговата страст били пловдивските тепета, където често обичал да се качва с приятели. След изчезването му брат му Явор обиколил и трите тепета, но от Момчил нямало и следа. Младежът последно бил видян около 1 часа през нощта на 19 септември. Малко преди това се разделил с двама свои приятели, с които бил на разходка до Альоша. Към 1,30 часа се обадил на брат си, че се е върнал пред кооперацията им в „Кючук париж”, но си е забравил ключовете. Братът Явор за малко бил излязъл и му казал да остане пред блока, защото си идва скоро. Когато отишъл до дома им, от Момчил нямало и следа. Явор си помислил, че брат му е отишъл да преспи у приятел, но когато в неделя му се обадил, телефонът му бил изключен. Подаден е сигнал в полицията, откъдето са започнали да издирват 20-годишния студент.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване