09/24/15 21:37
(http://www.klassa.bg/)

Пухкаво топче почиства в къщи

 Чистенето вкъщи винаги е било досадно занимание което ангажира ценно време. Но сега, благодарение на ексцентричните японска инжинери, можете да вдигнете краката си на масата и след това нека Mocoro робот за почистване свърши цялата работа.

 
Това е напълно роботизирана пухкава топка със свое съзнание. Обилаляйки свободно из дома ви, той събира прах и мръсотия, като променя посоката си когато срещне препятствие, така че не се заклещва в теснин ъгли или да се опитва да се качи на горе. Просто се облегнете назад и го оставете да свърши работата си. Тази пухкава топка има толкова много индивидуалност, че ще очаквате да скочи в скута ви и да започне да мърка. За да спрете тази игрива топка да хаби батерията си има вътрешен таймер, койо я спира след 15 минути, докато не бъде обезпокоена отново с много нежен удар. Розовият космат микрофибър може да бъде почистван с четка и се отделя лесно за да бъде ръчно или машинно изпран. Това това може да бъде и най-добрата играчка за котка направена някога.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване