09/24/15 06:41
(http://www.klassa.bg/)

Стигнете там за където сте тръгнали

 

SmartHalo показва и осветява пътя ви

Докато много от нас знаят как да карат колело има много начини да подобрят това. Имате място, къде да поставите бутилка с вода, звънец и всякакви видове джаджи които можете да закачите на колелото си. Но как да направим изживяването с колеко по-приятно и по-безопасно? За това помага SmartHalo.

 
SmartHalo има уникалната способност да превърне всеки велосипед в умен такъв. Използвайки блутут свързване с ниска консумация на енергия, ви позволява да го свържете с вашия смартфон и да получите насоки за вашият маршрут завой по завой. Опростеният информационен интерфейс свети за да ви покаже нужната информация без да ви отвлича вниманието.

 

SmartHalo е проектиран да бъде всичко което ви е необходимо на едно място. Показвайки пътя ви завой-по-завой, това е вашата карта. С автоматичен сензор за тъмнина, това е вашата светлина. С безпроблемна интеграция и уведомления за разговори и текстови съощения, това е вашата личен асистент. С показатели за време, разстояние, калории, скорост и надморска височина, това е вашият фитнес тракер. Най-хубавото е, че можете да държите вашия телефон далеч от дъжда или случайни изпускания и пак да разполагате с цялата информация от която се нуждаете. Освен това, всички тези функции са автоматични, когато започнете да карате колело и автоматично се изключват когато спрете да карате.

 

 

Функцията за навигация разчита на Wi-Fi сигнал за достъп до Google Maps от вашия телефон. Светлиннния индикатор на SmartHalo светва според указанията, ако имате нужда да направите десен завой светлините светят зелено отдясно и бяла светлина мига, за да ви покажа колко близо е завоя. С уникалната си кръгла светлина, можете да бъдете уведомявани за всякакъв вид завой. SmartHalo също ще избере най-безопасният и най-бърз път,  просто въведете вашата дестинация и оставете приложението да работи.

Най-доброто на SmartHalo е, въпреки, че е доста забележителен, всъщност изглежда доста незабележим, минималистичен и всякаш не прави нищо. И това е най-важното. SmartHalo е проектиран да не привлич внимание към вашето колело и самото устройство. Оборудван със спецялни винтове (за които имате специален ключ) и алармена система (които можете да изключите с вашия телефон), колелото ви е защитено от крадци освен всичко останало. Дизайнерите обясняват, че SmartHalo трябва да бъде смесица от изисканост и функционалност. 

 

 

Характеристиките на SmartHalo са това, което правят устройството толкова уникално. То пасва на почти всяко колело (с кормило) и е устойчив на всякакви атмосферни условия, с 81 мм диаметър и 67 милиметра дълбчина включително клипа. Батерията издържа до три седмици нормална употреба и може лесно да се зарежда през USB и светлината е диодите 250 лумена което прави дисплеят ярък но не натрапчиви.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване