09/24/15 06:40
(http://www.klassa.bg/)

Часовник чете кредитната карта

 Chameleon е първият модулен умен часовник в света от LucanTech. Той няма недостатъците на настоящите предложения на пазара, при които трябва да бъдат свръзвани с вашия мобилен телефон, за да се постигне пълна функционалност на устройството.

 
Chameleon работи без сдвояване с телефон и с вграден GPS и 4G LTE. Можете да добавите допълнителни батерии, четец за кредитни карти, както и много други, благодарение на модулния си хардуер и сменяеми многоцветни каишки. Chameleon има тъч сензор от страни на часовника, за да превъртате и навигирате, без да докосвате екрана. Той е с вградена четец на пръстови отпечатъци и уникална технология, която ви позволява да плащате навсякъде със своите кредитни карти. Има интелигентна система за свързване, където 4G, WiFi и GPS се включва или изключва в зависимост от наличните възможноети за връзка. Свързва се с телефона ви чрез Bluetooth, когато в близост до него и чрез 4G LTE, когато е по-далеч. Напълно можете да забравите за телефона си благодарение на издържливата батерия с 800mAh.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване