09/25/15 06:23
(http://www.klassa.bg/)

Съдът даде ход на делото за ЦСКА

 Пети състав на Търговско отделение към Софийски градски съд даде ход на делото за несъстоятелност на ЦСКА по искане на пернишката фирма „Юнис“. Съдебното заседание бе при закрити врата.

В 15.15 часа започна съдебното заседание, което продължи около 30 минути. След неговия край адвокатите на ЦСКА Георги Гайдаров, Елена Тодоровска и Борис Колев не пожелаха да застанат пред медиите и да кажат подробности от пледоарите. Единственото, което юристите заявиха, бе: „Чакаме решение“, съобщи gong.bg.

Очаква се в 14-дневен срок съдът да се произнесе, дали започва процедура по несъстоятелност и дали ще бъде назначен синдик, който да влезе в ЦСКА.

Делото е възобновеното производство по жалбата на пернишката фирма "Юнис" от лятото на 2013 г., която по времето на "Титан" започна ремонт на базата в Панчарево. Тогава се оказа, че се работи без документи и всичко трябва да бъде съборено. Паралелно с жалбата на пернишката фирма, ЦСКА също пусна молба в съда да бъде обявен в несъстоятелност, но тя бе отхвърлена, тъй като двата иска се дублираха.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване