09/25/15 06:22
(http://www.klassa.bg/)

Фенове се бият за фланелки на Бербатов

 Феновете на ПАОК за пръв път видяха Димитър Бербатов в игра на „Тумба“. Дебютът в домакински мач беше като сценарий за холивудски филм – в дерби срещу големия враг АЕК. И за да е още по-драматично, играта не вървеше, а резултатът беше негативен – 0:1 за гостите от Атина, пропуските се редуваха един след друг. И тогава треньорът Игор Тудор извади големия си коз – Димитър Бербатов. С появата си на терена нападателят даде криле на съотборниците си, накара ги да си повярват, с няколко докосвания промени ритъма на играта и резултатът не закъсня – ПАОК обърна мача и победи с 2:1.

Че именно Бербатов ще е централната фигура тази вечер, стана ясно далеч преди началото на мача. Достатъчен е бегъл поглед върху пресата, където основната тема е титуляр или резерва ще е нападателят.

Пет часа преди началото на дербито на „Тумба“ по нищо не личи, че ще има мач. Точно до стадиона върви алъш-вериш. Именно тук е поместена някаква странна смесица от Женския пазар в София и „Илиянци“. Носи се миризма на гнило, земята е зарита с развалени зеленчуци и всякакви други боклуци. Пълно е със сергии, наред с картофите за 2,5 евро и дините за 8 евро бройката, се продават чехли, чорапи и шалове.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване