09/26/15 09:49
(http://www.klassa.bg/)

Samsung представи таблет с дизайн на IPAD

 Искали ли сте някога Android версия на IPAD? Samsung има таблета за вас, Samsung Galaxy Tab S2. Докато Samsung полудяха с S6 edge и S6 edge+, направиха точно обратното с техните висок клас таблети. S2 е продукт на мъдра и отговорна компания, която не иска нищо повече от това, да седнете на дивана и да гледате филм. Ако сте чакали перфектния висок клас таблет за вашия дом, вече го имате.

 
S2 всъщност е видимо различен в сравнение с първото поколение. Съотношението на екрана е променено от широкоекранен дисплей до съотношение 4:3, като при таблетите на Apple. Това означава, че S2 не е толкова фантастичен за гледане филм в пейзажен режим, но се справя по-добре с всяка друга задача, дори и просто да го държите.

 

Гърбът на S2 е променен, като задния капак е заменен с плосък. Същите цветове са на разположение, но промяната в материала на S2 дава по-добро усещане за качество и не изглежда като евтина играчка. Samsung определено продължава напредъка си в отдела по дизайн.

Определящата функция на S2 е екрана. Той е Quad HD Super AMOLED дисплей, което означава тонове пиксели и невероятен цветови контраст, особено когато става дума да видите нещо черно на дисплея. Видео се вижда невероятно и въпреки, че 4k дисплеите са често срещани при новите телевизори, докато повечето достъпно съдържание не е оптимизирано за 4k, така че няма да пропуснете нищо в скоро време. С тънкия си дизайн и ниско тегло, ще можете да се наслаждавате на вашите видеоклипове, без никакви болки. A продължителния живот на батерията означава гледане на часове видео съдържание.

S2 е със софтуера който използват актуалните водещи смартфони на компанията. Той също така поддържа side by side апликация за работа с много задачи едновременно, която винаги е хубава функция за таблет в съчетание с още звездни спецификациите. S2 е в състояние да се справи с всичките безброй задачи, с които бихте могли да го натоварите безпроблемно. В същото време, фотоапаратът все още е доста добър, но моля, не правете снимки с вашите таблети.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване