09/26/15 11:31
(http://pik.bg)

Две братчета се събраха заедно при приемната си майка след месеци раздяла

Две братчета се събраха заедно при приемната си майка след месеци раздяла

Две братчета от Берковица- Иван/11/ и Гошко/4/ отново се прегърнаха, след като бяха разделени в продължение на месеци, разказва в репортаж Нова телевизия. Майката на децата умира, таткото отказва да се грижи за тях. Над малчуганите опекунства баба им. Но жената се разболява. И те трябва да отидат по социални домове. Точно тук са разделени.Малкият Гошко попада в семейство, което му дава цялото си сърце. Той почти не говори и не иска да се храни. От време на време само казва една дума:

"Бати". Това кара и приемната му майка да се разрови и да издири братчето му. 

"Нямате представа колко е силна обичта между двете братчета. Сега те са щастливи. Ние не бяхме подготвени с мъжа ми за такава реакция, но на момента решихме да вземем и голямото момче", разказа пред камерите приемната майка на момчетата. От около 20 дена и баткото е при Гошко. 

Иван обожава историята и математиката. Приемната им майка им обяснила, че от тук насетне трябва да вървят само нагоре. Лошите неща са останали зад гърба им.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване