09/26/15 09:57
(http://www.klassa.bg/)

Тръмп става тиква за Хелоуин и дядо

 Потребителите на социалните мрежи се забавляват с тиквен флашмоб, посветен на претендента за кандидат президент на САЩ милиардера Доналд Тръмп и празника на тиквите Хелоуин. При това персонажът, който участниците трябва да изобразят, е кръстен Доналд Тръмпкин, от думата pumpkin (тиква).

През юли пък в социалните мрежи се появи друга онлайн забава, посветена на незабравимата личност на мистър Тръмп и неговата прическа. Акцията бе кръстена #TrumpYourCat и условието бе лесно и единствено – да срешеш котката си ката милиардера.

В същото време стана ясно, че Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Кушнер очакват третото си дете. Дизайнерката обяви новината с помощта на 4-годишната си дъщеря Арабела и 1-годишния Джоузеф.

Иванка Тръмп и Кушнер са заедно от 2007 г. Те сключиха брак през октомври 2009 г. Арабела се роди през юли 2011 г., а Джоузеф - през октомври 2013 г. Доналд Тръмп също сподели радостта си от новината в T. Иванка е второто дете на Доналд Тръмп и Ивана Тръмп. Тя има двама братя Доналд и Ерик.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване