09/26/15 09:45
(http://www.klassa.bg/)

Феновете на Слави бесни, концертът му в нет-а не се излъчва

 

Зрителите платили по 5 лв., за да гледат шоуто, не е ясно ще им ги върнат ли

Вълна от негативизъм заля Слави Трифонов, след като избралите да гледат концерта му в интернет в дъждовната вечер не получиха достъп до slavilive.com. Близо час след старта на шоуто на стадион „Васил Левски“ сайта остава абсолютно блокиран, а платилите по 5 лв за картина на живо не получават адекватен отговор на проблема си и от фирмата, подържаща онлайн адреса за излъчване – „Еволинк“. 
„Много ви благодарим за предаването на концерта на живо. Така го гледаме, че не е истина. Жалко, че ви се доверихме и ви платихме. След като платих не получих код. Обаждах се в Еволинк и ми казват да използвам контактната форма, която също не работи. Евала Слави! Евала Еволинк! Не съм за 5-те лева, но поне за някое дете в нужда да ги бях дал! Заради тази гавра с предаването на живо на концерта, обещавам да осъдя и bTV, Шоуто на Слави (Slavi's Show) и Еволинк, като компании организиращи и разпространяващи онлайн концерта. Изрично ще настоявам сумата от дела да бъде дарена на деца в нужда, за да се научат, че с тарикатлъци няма как да се получат нещата. И г-н Слави Трифонов преди да мисли за политика да вземе да се огледа малко или ще е поредния "месия", който ще ни спасява?!?”, коменитра зрител във Фейсбук страницата на „Шоуто на Слави“. 
В духа на цялата грандомания около промотирането на концерта – изкупените за часове билети, най-мащабната сцена в Европа и т.н, и излъчването на живо в интернет бе представено от екипа на Дългия като „първото по рода си за България“. Разбира се, срещу пари, макар и символични. Пълният срив на slavilive.com доказа на феновете по света и у нас, които са избрали да по-гъвкавия и евтин вариант да проследят събитието, че перфекционизма на Слави Трифонов вече се простира само до бръмчането с мотор по рампа в права линия към сцената и в голите обещания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване