09/26/15 09:48
(http://www.klassa.bg/)

Хижа на колела

 Не всички къмпинг пътувания са релаксиращи. Понякога идеята ви за бягство на открито се превръща в изтощителна екскурзия. За да извлечете максимума от вашата почивка, вземете караваната Hutte Hut при следващото си пътуване.

Hutte Hut е луксозна каравана с форма на сълза. Впечатление прави традиционният дизайн с красив дървен завършек отвън и отвътре, където двама души могат удобно да се настанят в пространството от 5 кв.м.

 
За разлика от други съвременни каравани, които са натъпкани с цифрови удобства, Hutte Hut е консервативен. Имате достатъчно захранване за светодиодите, печката и вашите цифрови устройства. Това е всичко. Няма възможност за сателитна връзка или Bluetooth свързаност. За комуникационни решения, винаги бихте могли да отидете до колата си.

 

Създателите на тази каравана искат да ви уверят, че безпроблемно ще поддържате връзка с вашето обкръжение, през големите прозорци които я покриват.
Hutte Hut са изработва по поръчка и е с цена от $ 63 900. Макар че това са достатъчно пари, за да си купите два автомобила, няма да може да сравните изживяването с никоя друга луксозна каравана предлагана на пазара.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване