09/27/15 06:23
(http://radiomilena.com/)

Бургас отбелязва Световния ден на туризма

Бургас отбелязва Световния ден на туризма (27 септември) като дава възможност за посещение на най-увлекателните атракции на преференциални цени, съобщиха от община Бургас.
Общинският кораб “Анастасия” очаква в неделя желаещите да посетят остров Света Анастасия на Морска гара в 10.00, 13.30 и 17.00 часа. Цените за отиване до острова и връщане са 9 лева за възрастни, за учащи и пенсионери 6 лева, а децата до 7 години и хората с увреждания ще пътуват безплатно.
За тези, които искат да видят острова от високо и да отправят поглед в морската шир, Фарът ще бъде отворен за посещения през целия ден при контролиран достъп. Музейната експозиция, разказваща историята на остров Света Анастасия, ще може да бъде разгледана на преференциална цена от 3 лева за възрастни, а учащи, пенсионери и хора с увреждания ще могат да я посетят напълно безплатно.
Новооткрития комплекс “АквеКалиде” също е приготвил изненади за своите посетители. Гостите на туристическия комплекс ще могат да гледат 3D прожекция в музея, пресъздаваща историята на обекта. По повод Световния ден на туризма прожекциите ще стартират на всеки час от 10.00 до 19.00 часа. Цената също е празнична – 2 лева за възрастни, а всички учащи, пенсионери и хора с увреждания могат да се потопят в магията на историята безплатно.

Публикувана на 09/27/15 06:23 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/WTChdX2eFug/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване