09/27/15 15:09
(http://pik.bg)

ПЪРВО в ПИК! Бареков шокиращо: Кадиев и Гоце ограбиха Календерска и ББЦ! Ще им направя черен живота!

ПЪРВО в ПИК! Бареков шокиращо: Кадиев и Гоце ограбиха Календерска и ББЦ! Ще им направя черен живота!

„Кадиев е стар крадец и го показва още на старта на кампанията! След като Агент Гоце мародерства БСП, сега и неговото протеже Кадиев краде пладнешки!”, това написа лидерът на ББЦ Николай Бареков във Фейсбук.

„Те могат само да изпълняват мръсни поръчки срещу опозицията. Лозунгът на Кадиев в София е пълна кражба на моя лозунг от евроизборите "Българите заслужаваме повече". Безспорно социално послание, изцяло измислено от мен за ББЦ. Безсрамните слуги на АБВ и Кадиев са го копи-пейстнали едно към едно. Това са безидейници, които имат една цел - да помагат на Фандъкова и да пречат всячески на нейния основен опонент Мария Календерска”, пише още Бареков.

„Все пак от евроизборите мина само една година и народът не е толкова прост и безпаметен, колкото го мислят кадиевци. Те са били през цялото време на софрата в София заедно с герберите и седесарите на Костов.

Нашият централен нападател в столицата Мария ще ги разбие като истински таран и ще им извади кражбите на светло. Животът на фандъковци и кадиевци ще стане черен”, поясни лидерът на ББЦ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване