09/28/15 04:04
(http://www.klassa.bg/)

Vertu представи телефон от космическа сплав

 Всички знаем, че телефони вече са повече от телефони. Имат приложения, браузъри, и какво ли още не. Какво бихте казали за луксозен телефон, който представя вашия елитен начин на живот?

Британската марка за луксозни телефони Vertu представи новия си модел New Signature Touch. В зависимост от това дали ще изберете вариант с телешка кожа или такъв с цвят на червено злато, ще трябва да платите от 9000 до 19.000 щатски долара. Вие също така имате възможност да го персонализирате като може да избирате между различни цветове, кожи, редки метали и гравюри.

 

 

Всеки телефон е ръчно изработен в Англия. Корпуса е направен от Титан 5, използван в космическата индустрия, и покрит с естествени кожи, телешка, гущер или алигатор, всички произхождащи от Европа. Екранът е с размер от 5.2 инча с HD резолюция и е устйчив на надраскване, изработен от 130 карата сапфирен кристал, а говорителят на слушалката е оформен с цирконий.

До тук с външния вид, нека обърнем внимание и на характеристиките. New Signature Touch работи с Android 5.1 Lollipop. Хардуерът включва Qualcomm Snapdragon 810 осем ядрен процесор с 64-бита, което означава гладка и бърза работа с него. Основната камера е 21 мегапикселова която може да снима 4K видео, има и 2.1 мегапикселова предна камера с широкоъгълен обектив. Освен това притежава и 64 гига байта вградена памет и 4 гига байта оперативна памет.

 

 

Лукса не спира до тук. От Vertu предлагат изключителни услуги, които правят телефона ви билет за свят от възможности. При покупката на телефона получавате безплатен 18 месечен абонамент за специалните услуги на Vertu. При свързване с програма за управление на начина ви на живот, по всяко време чрез чат на живо, електронна поща или по телефона, той или тя ще ви осигурят помощ до всяка една точка на света, като осигуряване на приоритетни резервации, лични препоръки и други познания.

Ще получите достъп до ексклузивни събития като модни ревюта, членство в клубове, спортни състезания и културни преживявания като изложби и събития с червен килим- всичко това, защото имате Vertu.

На последно място, но не и по важност са допълнителните услуги, можете да получите функциите за сигурност, като дистанционен асистент, което е технология криптираща комуникационнте услуги, глобална Wi-Fi свързаност чрез мрежата IPASS и услугата загубен телефон.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване