09/28/15 14:03
(http://pik.bg)

Бандата със ''закъсалите'' коли взе поредна жертва! Измами млада жена край Поморие

Бандата със ''закъсалите'' коли взе поредна жертва! Измами млада жена край Поморие

Бандата с автомобили, спрели край пътя заради авария, отново се задейства край Поморие. Жертвата им този път е 22-годишна жена от Ахелой, разказва Флагман.бг. Тя се движила по пътя от Ахелой за Поморие, когато в района на солниците видяла спрян край пътния банкет лек автомобил. Жената помислила, че колата е аварирала и спряла за да окаже помощ. При нея отишъл непознат мъж, който я попитал дали може да му услужи с пари, тъй като м у свършило горивото, предлагайки да й даде златен накит. Младата дама извадила от портмонето си сумата от 100 евро, а мъжът взел банкнотата и пуснал в ръката й гривна от жълт метал, като й обяснил, че стойността й надхвърля дадената сума. След това непознатият се качил в автомобила и потеглил в посока Ахелой. Жената разгледала гривната и се усъмнила, че не е златна, като след допълнителна проверка алармирала за случая полицейските служители от Районно управление –Поморие.

Припомняме, че през юни наши читатели сигнализираха, че подобни случаи са твърде чести по Южното Черноморие. Тогава и бургазлията Тодор Тодоров публикува в социалните мрежи снимка на мъж, който по същата схема се представял за потърпевш шофьор, търсещ помощ край пътя. Пред наивните водачи, спрели да му окажат съдействие, той обяснявал, че свършил горивото, но нямал пари в кеш, затова предлагал да се отплати със златен накит, оказващ се жълта тенекия. Дни след това край пътя около Поморие са били забелязани и два автомобила – тъмносиньо Пежо 307, както и бял Фолксваген Голф. Те били край шосето с вдигнати капаци, а шофьорите им театрално обяснявали, че са аварирали.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване