09/28/15 11:04
(http://pik.bg)

Какво е Google Keep и как работи

Какво е Google Keep и как работи

Дигитална алтернатива на воденето на бележки – това е най-краткото описание, което можем да дадем на Google Keep. Услугата за Android и iOS ни позволява бързо и лесно да записваме важна информация в телефона или таблета си, била тя списък с продукти за пазаруване, творчески идеи, задачи за деня и какво ли още не.

Google Keep поддържа няколко функции, сред които кодиране на бележките с цветове (с цел по-лесното им сортиране), вмъкване на изображения, създаване на списъци, „търсими бележки” и търсене по цвят. Всеки потребител може да определи кога (в колко часа) и къде (на кое точно място) да се активира бележката, която е написал. Услугата позволява и създаване на бележки с глас.

След прочитане всяка бележка може да се архивира – нещо, което във версията за Android се прави с приплъзване на пръста наляво или надясно в списъка с бележки. Потребителите, също така, могат да правят копия на бележките си, както и да избират по какъв начин да ги виждат на екрана – като списък или като мрежа.

източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване