09/28/15 22:20
(http://pik.bg)

Селска кметица отмъкна служебния печат у дома си, докато се бори за нов мандат

Селска кметица отмъкна служебния печат у дома си, докато се бори за нов мандат

Досегашен кметски наместник и настоящ кандидат за кмет от БСП на село Вратица, община Камено – Илиана Тодорова, излязла в предизборен отпуск, като взела вкъщи и служебния печат. Докато официално се води в отпуск, както е редно, тя оставила временно изпълняващ дължността кмет, но пък му прибрала печата.

Това става ясно от сигнал, подаден от Реформаторския блок до Общинската избирателна комисия в Камено, съобщава Флагман.

„В щаба на Коалиция Реформаторски блок постъпи оплакване от Христина Димова Стоянова, живееща в с.Вратица, Община Камено, по повод отказ на вр.и.д. кмет на с.Вратица да изпълни административните и задължения. Лицето Христина Димова Стоянова от 2003 г. има настоящ адрес в с.Вратица. На 28 септември 2015г. е отишла в кметството, за да подаде заявление по чл.53/1/ от ИК за гласуване по настоящ адрес и длъжностното лице, изпълняващо временно длъжността кмет на с.Вратица е отказало да даде входящ номер на заявлението на гражданката, като е посочила за причина - липса на печат на кметството. Той бил в кметицата, която в момента е в платен отпуск и предизборна кампания”, се сочи в жалбата на реформаторите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване