09/28/15 14:44
(http://pik.bg)

Служители на АЕЦ „Козлодуй” оцеляха по чудо в тежка катастрофа край Ребърково

Служители на АЕЦ „Козлодуй” оцеляха по чудо в тежка катастрофа край Ребърково

Служители на АЕЦ „Козлодуй” се потрошиха в катастрофа на път за работа. Инцидентът стана около 8 ч. тази сутрин на пътя Ботевград – Мездра в района на село Ребърково, когато се ударили „Ситроен” с врачанска регистрация и плевенско „Рено”. При удара пострадали общо 5-има човека. За щастие те се разминали само с контузии и са настанени в здравните заведение във Враца и Мездра, предаде ''Конкурент''.

В хирургичното отделение на врачанската болница е настанена 48-годишната Валентина Т. на 48 г. от Горни Богров. Тя е с контузия на гърдите и фрактура на ребрата.

46-годишната Мариана М. от Бутан е с фрактура на ръка. С контузия на гърдите е 44-годишната Мая Д. от Галиче. Колегата им от Козлодуй Николай М. /48 г./ е хоспитализиран в мездренската болница с контузия на гърдите. Другият спътник в колата, 37-годишният Аделбет Тодоров от Бутан е с контузия на таза, но отказал хоспитализация.

Движението в района бе затруднено до 10 ч., а шофьорите използваха обходен маршрут в посока Ботевград, през с. Ребърково.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване