09/28/15 14:17
(http://pik.bg)

Столичната НАП събра над 3 млн. лв. от публична продан на имущество на длъжници

Столичната НАП събра над 3 млн. лв. от публична продан на имущество на длъжници

Столичната дирекция на НАП събра над 3 млн. лева от публична продан на имущество на длъжници. Събраната сума надхвърля с около 200 хил. лв. приходите от реализираните през цялата 2014 г. търгове. Голяма част от сумата е формирана от продажбата на недвижими имоти, съобщиха от НАП.

За повече от 1 млн. лв. публичните изпълнители от столичната НАП са продали група от три поземлени имота с обща площ 494 дка, намиращи се в землището на с. Варвара, община Септември. От друг апетитен имот в София – застроено дворно място с площ от близо 5 дка в бюджета са постъпили над 662 хил. лв. Новият собственик на урегулиран поземлен имот с площ от 7.5 дка, намиращ се в с. Минерални бани, област Хасково е броил за него 121 хил. лв. За 123 хил. лв. е реализирана продажбата на поземлен имот от над 2 дка заедно с намиращата се в него бензиностанция в софийския район „Красна поляна”. Столичната дирекция на НАП вече е обявила и 28 търга, които ще се проведат през месец октомври. Сред по-новите и атрактивни обяви е предложението за ½ идеална част от урегулиран поземлен имот. Целият е с площ от 860 кв. м. и се намира в престижния софийски квартал „Драгалевци”, вилна зона „Киноцентъра”.

Продава се заедно с построената в него луксозна жилищна сграда. Сградата е на два етажа, със застроена площ от 171.7 кв. м. и обща разгъната площ от 693 кв. м. Имотът може да бъде огледан след 07 октомври. Началната цена, от която ще стартира наддаването за него е 379 хил. лв. От 08 октомври започва огледът на друг, незастроен поземлен имот в столичния район „Витоша”, местността „Павлово-Бъкстон”. Той е с площ от 500 кв. м. и е оценен на близо 151 хил. лв. Друго интересно предложение е за ливада, намираща се в село Маджаре, в близост до к. к. Боровец. Наддаването за нея започва от 329 хил. лв. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване