09/28/15 16:33
(http://pik.bg)

Цветанов: За да има успех един кмет трябва да има необходимия капацитет и да може да предложи визия за общината

Цветанов: За да има успех един кмет трябва да има необходимия капацитет и да може да предложи визия за общината

За да има успех един кмет той трябва да има необходимия капацитет и да може да предложи визия за общината. Това каза заместник -председателят на ПП ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов по време на среща с работници в цех намиращ се между Петрич и Сандански, на която бяха представени кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Община Сандански Кирил Котев и Димитър Бръчков – кандидат на ПП ГЕРБ за Петрич.

„Всеки един от вас е видял и в Сандански, и в Петрич какви са пропуснатите ползи за всички живеещи и всички гости на тези населени места. Това, което мога да гарантирам е, че парламентарната група на ГЕРБ винаги ще бъде зад кандидатите за кметове, които се надявам след 25 октомври да бъдат избрани за такива и това, което те ще поемат като ангажимент към вас е действително да решава проблемите, които вие ежедневно представяте”, уточни Цветанов.

Цветанов призова работниците да упражнят правото си на глас, защото, когато те гласуват това означава, че имат позиция.

„Изпълнителната власт в лицето на премиерът Бойко Борисов помага на всички общини и не дели кметовете на наши и ваши, но искаме, когато средствата от държавата се разпределят към общините те да бъдат харчени прозрачно, да има достъпност за общините, на всички граждани и жители в тези общини. По този начин искаме да променим начина на поведение на местната власт спрямо хората и работодателите, които ги избират”, заяви Цветанов.

Той посочи, че силата на ПП ГЕРБ е да направи кампания лице в лице, а право на хората е да изберат. Цветанов призова хората да си направят равносметка затова, което е направено в Общините Петрич и Сандански.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване