09/28/15 16:12
(http://pik.bg)

Цветанов: Крайно време е да сменим модела „Тотев” в Сандански

Цветанов: Крайно време е да сменим модела „Тотев” в Сандански

Крайно време е да сменим модела „Тотев” в Сандански. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов по време на представянето за кмет на Община Сандански Кирил Котев.

По думите му, партия ГЕРБ ще бъде първа политическа сила. Въпросителната ще е колко убедителна ще е победата. „Сигурен съм, че Сандански ще допринесе за тази допълнителна победа, а кандидатът ни за кмет Кирил Котев направи добри контакти в парламента, много е етичен,възпитан и това ще даде допълнителна тежест на комуникацията му с изпълнителната власт”, уточни Цветанов.

Цветан Цветанов каза още, че в Община Сандански е необходима промяна и е уверен, че всички ще бъдат единни и заедно ще допринесат в кметската надпревара срещу Кирил Котев.

„Смятам, че Тотев е един човек, който може да отчетем, че е дал нещо на общината, но повече е взел. Крайно време е всички наши съмишленици, приятели и симпатизанти, които ще участват в кампанията да постигнем действително една победа, която да очертае по-добра перспектива и път за Сандански.

Затова смятам, че Кирил Котев е точният човек”. Цветан Цветанов каза още, че от изключителна важност да има връзка между местната и изпълнителната власт.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване