09/29/15 15:41
(http://pik.bg)

ГЕРБ в Пловдив залага на видимите резултати

ГЕРБ в Пловдив залага на видимите резултати

Отчетът за предишния мандат е в основата на предизборната платформа на ГЕРБ, стана ясно днес, след като на брифинг бяха представени кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници в Пловдив.

Иван Тотев си предрече втори мандат, спечелен още на първи тур на изборите и мнозинство в Общинския съвет. "Видими резултати" гласи мотото, под което управляващото мнозинство в момента събира привържениците си за вота. На първо място днес Иван Тотев посочи като успех обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019, изброи и титлите "Град на спорта през 2014", "Най- красив град за 2013 г.", "Град №1 за привличане на инвестиции", "Най-добрият бизнес град", "Най- социалният град за 2014". До 2011 година Пловдив беше диамант, покрит с прах, каза той и заяви, че много от проблемите са решени в досегашния му мандат.

В своеобразното обявяване на предизборната кампания на ГЕРБ, Иван Тотев се обърна към десните формации с покана да споделят вижданията му за града, което, от своя страна, ще доведе до преговори за коалиция. Той обеща общо управление срещу " разпереното от ретроградните сили ветрило за развитието на първата българска Европейска столица на културата".

В задочен диалог с конкурента си от БСП Георги Гергов, визиран от него като общ комуникативен център и с пряко предизвикателство към подкрепения от Реформаторския блок бивш областен координатор на ГЕРБ Здравко Димитров, той заяви, че не бива да се оставя " разпереното ветрило" да влезе във властта. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване