09/29/15 02:45
(http://pik.bg)

МТИТС ще избере с конкурс проект на марка за Коледа’2015

МТИТС ще избере с конкурс проект на марка за Коледа’2015

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията организира конкурс за изработване на художествен проект на пощенско-филателно издание на тема „Коледа 2015“. Пощенската марка е предвидена за кореспонденция както със страната, така и с чужбина.

Тя ще бъде с номинал от 1 лев и ще бъде част от издание, което включва още илюстрован пощенски плик и специален пощенски печат. Право на участие имат студенти от висшите учебни заведения в професионално направление „Изобразително изкуство“. Всеки кандидат може да участва само с един проект по темата. Предложенията трябва да са изготвени специално за конкурса. Срокът за подаване на проектите е 26.10.2015 г., съобщиха от МТИТС.

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще сключи договор с автора на избрания от журито проект. Предложенията ще бъдат оценявани от членовете на Специализирания експертен съвет по маркоиздаване и членове на Съюза на българските художници. Победителят в конкурса ще бъде обявен на страницата на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията в интернет до 30.10.2015 г. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване